Reviews


5 stars after 68 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza ervaring minder, bezorging snel en goed. Een top oplossing gehad Mijn complimenten 4/20/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Totaal was het €27,85. Heeft de bezorgen niet meer dan €20,00 wisselgeld bij zich. Verplicht fooi geven. Dat beslis ik liever zelf. Dit is niet de eerste keer dat ik hiermee geconfronteerd ben. 4/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Buonissimo! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slap en koud, dit nooit meer 3/29/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, weer een heerlijke pizza! En ook weer vlot bezorgd! 3/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd lekker, altijd snel 3/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de pizza niet in parten was verdeeld! Hij was wel heel lekker. 3/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de pizza's waren prima maar voor de extra's moest wel heel veel betaald worden voor wat je ervoor kreeg. bv. € 2 voor heeeeeel weinig Parmezaanse kaas. was echt belachelijk!. Jammer 3/19/2019
Beste Wim, Dat is vervelend om te horen. Daa moet iet mis zijn gegaan. Normaliter gaat de parmezaanse kaas direct op de pizza. Voor hebben we het apart gedaan. Hier is door ons een fout gemaakt. We maken het graag goed met u.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bezorging was heel slecht en heel goed. Bezorgd in 15min, terwijl 30-45min was verwacht, dus goed. Maar al het pizza'beleg' lag in een hoek in de doos. Vanwege de snelle serice en oprechte excuses heb ik de pizza geaccepteerd - alles teruggelegd op de pizza en de smaak was fantastisch. 3/16/2019
Beste Sandra, Bedankt voor je feedback! Jammer mo te horen dat het niet goed is gegaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We maken eht graag goed met je de volgende keer dat je besteld.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke eerlijke pizza’s. Meermaals heb ik pizza gegeten van Ciao Express. Je merkt dat er liefde aan de producten word gegeven. Goed belegd met mooi deeg en een krokante rand en dunne bodem. Echt hoe een pizza hoort te zijn. Ik raadt zelf dan ook iedereen aan de pizza’s hier af te halen of laten bezorgen. Netjes optijd en super vriendelijk is het personeel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed, snel en LEKKER! 2/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd! 2/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk alleen de cannolo was uitgedroogd en zag er ook niet appetijtelijk uit. Heb hem ook niet opgegeten. Dat was jammer. 2/6/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ga zo door 2/1/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verbazingwekkend snelle bezorging. Heerlijke Calzone. Bestellen via website Ciao is een aanrader....werkt sneller en is voordeliger dan via thuisbezorgd.nl. Ik zeg DOEN! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en fijne en vlotte service! 1/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 👌 1/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurige beleefde bezorger, die ondanks de weersomstandigheden perfect op tijd was. 1/1/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza, flink belegd en snelle levering. Gelukkig een pizzeria die géén zoete tomatensaus heeft als basis. 12/29/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde vrij lang voor de bestelling bezorgd werd. Het was wel toptijd op vrijdag avond natuurlijk. Pizza's zijn erg goed en authentiek. De bodem is heerlijk. Voor wat betreft de website is het mij niet duidelijk of er twee pizza zaken zijn die alletwee Ciao heten of dat er gewoon een verschil is tussen het assortiment op Thuisbezorgd en op de website van Ciao express. Dat gaf wel een beetje verwarring... 12/22/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hemelse pizza ‘s 12/21/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Persoonlijke bezorging en zeer goed geregeld 12/18/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, de pizza was goed warm. De randjes waren een tikje verbrand maar de pizza smaakte erg goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
-De bestelling duurde deze keer erg lang en bij aankomst lag de vulling van mijn vis pizza in de hoek van de doos en die van Fungi met spaanse pepers leek meer op een calzone. De pizzas smaakte natuurlijk nog wel goed, mjah presentatie liet te wensen over. Waarom is de standaard instelling van de website niet 'GEEN DRINKEN' ik vergeet die setting iedere keer en dan loop ik een kwartier te zooien om de bestelling door te krijgen. Als het lastig is gooi er dan in iedergeval een waarschuwing in ofzo. Verder was alles ok hoor. 12/13/2018
Beste Wouter, Bedankt voor je feedback. Jammer dat het deze keer niet goed is is gegaan! Helaas was er een storing bij onze betaalprovider. Hierdoor kwamen de order niet door. Je had rond 19:30 je order geplaatst. Doordat je om 20:00uur belde kwamen we er achter dat er een storing was. We hebben de pizza's direct jouw kant op gestuurd. De wachtijd was hierdoor iets langer dan 45 min. Waarvoor excuus. Uiteraard is het niet bedoeling dat de pizza's doorelkaar zitten. Wanneer zoiets gebeurd, kan je altijd even bellen. We lossen het dan direct met je op. Volgende keer krijg je twee gratis pizza's. Bedankt voor de feedback!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
pizzas were partly burned, delivery time 45 min during the week is too long. 12/3/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/25/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Giancarlo, ga zo door! 11/23/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te lekkere pizza, snelle bezorging! 11/17/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd voor een vrijdagavond. Pizza was nog heet bij aankomst. En natuurlijk heel goed van smaak! 11/16/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/11/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalm!! Super lekkere pizza! 11/10/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
twee calzone besteld, toen ze aankwamen waren ze beiden ijskoud en eentje ontploft. Uberhaupt waren het twee slappe smaakloze vaatdoeken, degene die niet ontploft was leek in eerste instantie niet meer dan een halve pizza. Korst ook nog eens ontzettend dik en taai. We hebben ze nog 15min in de oven gezet voordat ze op temperatuur waren en wat minder taai. 11/5/2018
Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zo hoort het natuurlijk niet te zijn. We gaan er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. We zullen telefonisch contact met je opnemen om een gepaste oplossing te bieden.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten van de week. Pizza was er vrij snel en nog goed warm. Goed, maar niet overdreven gevuld i.c.m. een perfectie bodem, oftewel hoe een Italiaanse pizza hoort, en ik kan dat weten ;). Ga hier zeker weer "snel" bestellen en/of afhalen! 11/1/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was zoals altijd weer heerlijk!! Liefs Diana 10/26/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/25/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/19/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/19/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd en heerlijke pizza. Grazie. 10/18/2018
Ciao Express 5 stars after 68 reviews
Ciao Express