Reviews


5 stars after 425 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt alleen bestellen als je bij extra zaken ook geen drinken invult. Begreep ik niet direct. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zwarter dan zwart kon het niet zijn aan de zijkanten. Het wordt tijd dat ik eens een andere pizzeria ga proberen. En smaakte het? Nee. De lasagne was wel goed en de tonno ook. De kaas was er bij mij overheen gevlogen. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza in Delft. 3/8/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s niet gaar netjes gebeld erover maar volgens de medewerkster was ik te laat met bellen en liet weten dat ik geen nieuwe pizza’s krijg maar dat wilde ik ook niet. Ik gaf het alleen door. 3/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere bijzondere smaken pizza’s, ietsje te lang in de oven gezeten waardoor er op de pizza een paar zwarte vlekjes zaten, heel lekker dessert 3/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en gloeiend heet bezorgd. Top! 3/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1) 1,5 uur is wel wat lang; 2) helaas geen knapperige bodem; 3) onhandig dat je expliciet voor "geen drinken er bij" moet aanvinken teneinde de bestelling door te laten komen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet verwacht dat pizza zo snel geleverd was. Hmm.. goede pizza precies hoe het moet. 2/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza & fijne service! 2/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was het waard om iets langer op gewacht te hebben...heerlijk :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- 2/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gracht, bodem was niet goed genoeg doorbakken 2/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging mooi op tijd en gemakkelijk besteld via de website. Ik zal jullie aanbevelen! 1/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en prima bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vriendelijke bezorger, zeer snel! Echt heerlijke pizza!! 1/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind de bodem niet meer wat het geweest is. Bestelling was verkeerd,had een vegataria pizza met extra ansjovis maar kreeg een pizza met tonijn en artisjok,het is dat ik tonijn lust anders had ik het teruggestuurd. Jammer, vroeger waren de pizza's lekkerder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik laat een opmerking achter omdat ik tevreden ben met de bestelling. De pizza's zagen er geweldig uit en smaakten ook heerlijk. De service was snel. Veel sneller dan de site aangaf, dus dat is mooi. Niets te klagen! 1/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s, zeer constante kwaliteit. Goede bodem, lekkere saus, niet teveel niet te weinig belegd. Echt Italiaanse smaak. Een echte aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza as ever 😘 1/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en de tiramisu was ook heel goed 1/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en goede service, vriendelijke bezorger en heerlijke pizza’s!! 1/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren zeer tevreden. 1/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 1/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de exacte tijd afgeleverd en heerlijke pizza's 12/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ten eerste 2uur op de pizza gewacht, toen ik na een uur belde werd ik zeer onbeschoft geholpen aan de telefoon. Uiteindelijk de twee pizza’s goed geleverd maar de pizza Nutella was verbrand, er zaten gaten in en er zat noch Nutella noch poedersuiker bij.(hier heb ik een foto van). Buiten dat hoor ik graag een verklaring voor deze zeer onprettige ervaring. U kunt mij bereiken op 0615627385 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was OK. Ik hoop dat San Marco zal herrijzen. Beste wensen voor 2021. 12/24/2020
Dankjewel Dirk, Wij hopen het ook en Fijne Feestdagen toegewenst!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/22/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren snel bereid, vers, warm, lekker en heel goede service. De cannoli's waren heeeeel erg lekker, een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pizza, je proeft dat ze met liefde gemaakt worden 12/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige keer de knoflooksaus niet gekregen. Nu er speciaal voor gebeld en weer niet. 12/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Classico was inderdaad heerlijk! Een aanrader. 11/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/10/2020
San Marco 5 stars after 425 reviews
San Marco