Reviews


5 stars after 517 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was perfect. Meest lekkere pizza salami die ik ooit heb gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Italia pizza in nl 1/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden extra olijven op een pizza besteld, deze zaten er helaas nietop. Nog nooit een online bestelde pizza gegegeten met zulke heerlijke verse ingrediënten. Pizza was qua smaak echt heerlijk, beetje taai helaas misschien door kartonnen doos. Toetje tiramisu echt heerlijk niet zo een diepvries kant en klaar toetje. Complimenten voor de qualiteit. 1/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 👌🏻 1/12/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden. We hoopte dat de pizzas nu minder aangebrand waren (dat hadden we nl de vorige 2 x al gemeld bij de opties) maar helaas, weer heel zwart. Veel weg moeten gooien. We hebben foto's. En de salade caprese. 13 euro voor een half bakje tomaat, mozarella. Schandalig. Niet voor herhaling vatbaar!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kan op de website de reis van je pizza in de gaten houden. Bezorger was keurig op tijd en het belangrijkste de pizza was heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en lasagne. Jammer dat alle pizza’s behoorlijk aangebrand waren en de lasagna qua hoeveelheid veel minder dan in het verleden (veel te weinig voor 1 persoon). De smaak was zo goed dat ik toch twijfel om nog eens hier te bestellen. 1/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg smakelijke pizza, vlot geleverd. 1/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is erg goed, bezorging ook maar alleen de website kan lastig te navigeren zijn. Bij elk italiaans product moeten opzoeken wat dit is niet erg gebruiksvriendelijk, toevoegen van productcatogorie zou fijn zijn. simpel voorbeeld mozzarella ((italiaanse)kaas) 1/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de service was super ( sneller dan gedacht) het deeg was niet gaar waardoor de pizza slap was en wel zwaar op de maag lag. 1/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer slecht eten het was koud de lasagne zwart aan de onderkant en de pizza lag door de hele doos en deksel vast 1/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's vielen tegen, bijna koud en de korsten taai. Erg jammer 12/31/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk.. onze laatste “oudejaarsbezorging”😁snel gebracht ook..maar kijk er naar uit weer bij jullie in het restaurant te komen eten. 12/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Instead of half an hour delivery time, it turned out to be 1.5h. No message to announce the delay (why do they need my telephone number anyway?). When I called they didn't know what happened with my order. Pizza was luke warm, mediocre quality. The canoli were terrible, Christmas leftovers? 12/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 12/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie pizza's zijn super, maar jullie moeten echt even tegen jullie bezorgers zeggen dat ze de pizza recht moeten houden. Dit was al de tweede keer dat alles naar een kant was geschoven. 12/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was van goede kwaliteit. Heerlijk van smaak. 12/21/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super! 12/20/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te scherp de inferno, proeft geen smaak meer was vroeger milder van smaak. 12/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzadeeg van Delft 12/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 12/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren heerlijk 11/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger, en pizza’s waren heerlijk! Veruit beste pizza’s die we ooit thuis hebben gegeten. Super snel en warme pizza’s oftewel snel weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, blij dat jullie weer "terug" zijn. Prima op tijd.Aardige bezorgster. 11/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een grote plak kaas, erg weinig van de extra gekozen toppings en slecht verdeeld deeg, in het midden zo dun dat het zeiknat was en naar de rand toe dik en ongaar….erg jammer. 10/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vorige keer zat de rucola en kaas er in een apart zakje bij. Nu niet dus smaakte het niet lekker en zag er verlept uit. Zonde 7/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zwarte pizza boven en onderkant 7/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie!! 6/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar ik vond de pizza's niet voor herhaling vatbaar. Vooral een taaie, niet krokante korst en veel tomatenpuree/saus die war overheerste. Het was wel snel en vriendelijk bezorgd! Wat betreft website, ik zou t op prijs stellen als ik niet expliciet geen drankjes aan hoef te klikken, maar direct pizza kan bestellen 6/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke pizza, snel geleverd, vriendelijke mensen! 6/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 6/16/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de beste pizzabodem die ik ooit heb gegeten! 6/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging. Top 6/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker pizza, superlekker cannoli, super snel 6/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slechtste pizza van mijn leven,deeg verbrand en taai,nog nooit meegemaakt,was niet ineens te snijden.Topping was er opgedonderd,smaak was goed ,maar veel te heet. Eens maar nooit meer. Die mag zich geen pizzabakker noemen en dan voor dat geld/ 6/7/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing authentic pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed😀 6/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en een superlekkere pizza! Chapeau!! 6/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen altijd pizza via Ciao Express. Het is altijd verrukkelijk! 5/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat op de Verdure pizza de als extra bestelde salami ontbrak. 5/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had om gesneden pizza gevraagd maar helaas niet gelukt 5/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
San Marco 5 stars after 517 reviews
San Marco