Reviews


5 stars after 606 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ei op de pizza was niet eens volledig solide, dus dat moesten we eraf halen. Ik denk niet dat veel mensen vrolijk worden van slijmerig eiwit. De gorgonzola pizza werd kort gezegd als niet lekker ervaren, de All'Uovo was verder prima op het eiwit debacle na. 1/23/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vers eten en smakelijk. Brood met bruscetta wel veel te veel olie, geen knoflook over het broodje gehaald, weinig azijn; te weinig zoals het zou moeten zijn. Salade met gegrilde groentes, alleen gegrilde paprika. Dus? Maar de sla was vers en geheel lekker. Lasagna prima. 1/5/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen graag de pizza snijden als dat kan! Verder was het heerlijk en perfect op tijd 12/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ham ipv salami op mijn inverno. iets te veel kaas waardoor de pizza sompig en niet knapperig is… Pizza was lauw, maar dat zal door de gladheid gekomen zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere pizza’s en altijd hele snelle en fijne bezorging! 12/10/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, snelle bezorging en hele vriendelijke bezorgers! Ook heerlijk om er te eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker, kwam alleen niet zo goed uit de doos omdat deze was ingedeukt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Estimated delivery time was just under an hour, but I got my order in less than half that! Very impressed with the quality, and the food was up to scratch. The website was a little tricky to use on mobile, but did the job well. 11/26/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker maar wel slap 11/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zaak 11/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekkere pizza; hier gaan we vaker bestellen 11/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en ruim op tijd bezorgd 11/4/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen gaat prima en de bestelling werd, zoals altijd, netjes op tijd geleverd. De pizza was alleen iets te rijk voorzien van kaas, waardoor het hele midden aan de doos geplakt zat. De topping van de bruschetta lag er naast, dus die is waarschijnlijk niet helemaal netjes vervoerd… jammer, want normaal ben ik zeer tevreden. 10/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne was duur en matig 10/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam keurig op tijd. Helaas was pizza niet warm. Zelf weet in oven gedaan wat de pizza er niet beter op maakte. Zoo zonde want de qualiteit is heel goed. Heerlijke verse ingrediënten smaak is heerlijk. Pizza calzone was deeg helaas niet gaar. 10/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was aan de rand verbrand. Inhoud binnen de rand vers en erg smakelijk. 10/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bodem was in het midden nat en niet lekker meer. Teveel zongedroogde tomaten en overheerste de smaak. De bijgeleverde rucola was niet vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijke pizza, beste pizza van Delft! 9/22/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je op vrijdagavond geen zin hebt om te koken, bestel dan snel hier. Heerlijke pizza! Snel bezorgd 9/17/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed, kk houd zelf meer van krokantere pizza bodems. 9/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet helemaal naar verwachting, normaal echt top maar de extra topping pikante salami van 2,50 kwam niet verder dan 4 plakjes. Dat is wel ene klein beetje karig als je het mij vraagt.. 9/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza salami was heerlijk zoals altijd maar de Pescatore was echt niet lekker. Zompig en alleen maar zout met wat ondefinieerbare taaie stukjes vis. Na 2 stukjes weggegooid. Totaal niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben.Zonde van de calorieën en 14,50. 8/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren best lekker, maar behoorlijk zwart geblakerd. Dat is toch net iets minder lekker (vinden wij) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere pizza’s. Exact hoe je ze ook krijgt als je er uit eten gaat! 💯 7/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas were cold and the ingredients were slid to one side. Additionally, the rucola within the plastic container was rotten. This raises extreme concern about the ingredients used and the hygene. Nevertheless, as a cold pizza, the pizza tasted good in parts where the ingredients were. Still, very disappointed. 7/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 7/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn: fantastisch! 7/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd! 7/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, we vinden de pizza's superlekker, maar net als de vorige keer vonden we er teveel zwarte plekken op zitten. Beetje aangebrand dus. Groet, Frank This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed op smaak 6/6/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Ze waren iets vergeten maar na een telefoontje is het goed opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima piza goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
San Marco 5 stars after 606 reviews
San Marco