Reviews


5 stars after 596 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, snelle bezorging en hele vriendelijke bezorgers! Ook heerlijk om er te eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker, kwam alleen niet zo goed uit de doos omdat deze was ingedeukt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Estimated delivery time was just under an hour, but I got my order in less than half that! Very impressed with the quality, and the food was up to scratch. The website was a little tricky to use on mobile, but did the job well. 11/26/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker maar wel slap 11/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zaak 11/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekkere pizza; hier gaan we vaker bestellen 11/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en ruim op tijd bezorgd 11/4/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen gaat prima en de bestelling werd, zoals altijd, netjes op tijd geleverd. De pizza was alleen iets te rijk voorzien van kaas, waardoor het hele midden aan de doos geplakt zat. De topping van de bruschetta lag er naast, dus die is waarschijnlijk niet helemaal netjes vervoerd… jammer, want normaal ben ik zeer tevreden. 10/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne was duur en matig 10/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam keurig op tijd. Helaas was pizza niet warm. Zelf weet in oven gedaan wat de pizza er niet beter op maakte. Zoo zonde want de qualiteit is heel goed. Heerlijke verse ingrediënten smaak is heerlijk. Pizza calzone was deeg helaas niet gaar. 10/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was aan de rand verbrand. Inhoud binnen de rand vers en erg smakelijk. 10/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bodem was in het midden nat en niet lekker meer. Teveel zongedroogde tomaten en overheerste de smaak. De bijgeleverde rucola was niet vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijke pizza, beste pizza van Delft! 9/22/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je op vrijdagavond geen zin hebt om te koken, bestel dan snel hier. Heerlijke pizza! Snel bezorgd 9/17/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed, kk houd zelf meer van krokantere pizza bodems. 9/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet helemaal naar verwachting, normaal echt top maar de extra topping pikante salami van 2,50 kwam niet verder dan 4 plakjes. Dat is wel ene klein beetje karig als je het mij vraagt.. 9/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza salami was heerlijk zoals altijd maar de Pescatore was echt niet lekker. Zompig en alleen maar zout met wat ondefinieerbare taaie stukjes vis. Na 2 stukjes weggegooid. Totaal niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben.Zonde van de calorieën en 14,50. 8/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren best lekker, maar behoorlijk zwart geblakerd. Dat is toch net iets minder lekker (vinden wij) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere pizza’s. Exact hoe je ze ook krijgt als je er uit eten gaat! 💯 7/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas were cold and the ingredients were slid to one side. Additionally, the rucola within the plastic container was rotten. This raises extreme concern about the ingredients used and the hygene. Nevertheless, as a cold pizza, the pizza tasted good in parts where the ingredients were. Still, very disappointed. 7/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 7/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn: fantastisch! 7/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd! 7/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, we vinden de pizza's superlekker, maar net als de vorige keer vonden we er teveel zwarte plekken op zitten. Beetje aangebrand dus. Groet, Frank This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed op smaak 6/6/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Ze waren iets vergeten maar na een telefoontje is het goed opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima piza goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs bedankt voor de zonder-kaas pizza. <3 Ik had niet door dat de notie niet in de keuken terecht zou komen :) 5/28/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. We bestellen met de familie vaker en het is altijd genieten. Als er wat mis gaat wordt het altijd klantvriendelijk opgelost. 5/28/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza supersnel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima! 5/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een heerlijke, hete pizza!!!!! genoten!!!! 5/6/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza's! Je proeft echt dat het in een houtoven wordt bereid! De Melanzane Parmigiana was ook zalig en smaakte precies zoals in Italië! De bezorging was snel en we kregen steeds update. Leuk ook dat ik een los berichtje ontving toen de bezorger daadwerkelijk onderweg was. Zeker voor herhaling vatbaar! 5/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had de Melanzane alla Parmigiana (V) besteld maar de pasta was ver te zoeken. Het leek erop of ze de pasta waren vergeten 😧de websiite is ook niet overzichtelijk .er wordt meerdere keren gevraagd naar de postcode voor dat je kan bestellen.verder vind ik het pasta menu nog al mager. Je hebt niet echt veel keus. De pizza ‘s zijn wel erg lekker 😋 4/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een kortingscode ontvangen bij mijn vorige bestelling, maar ik kan deze niet gebruiken. De bestelling volgen werkt niet goed. Volgens de link wordt de bestelling nog klaargemaakt. En zou de bezorgtijden ongeveer een uur zijn. De bestelling werd al na 20 minuten bezorgd. 3/28/2022
San Marco 5 stars after 596 reviews
San Marco