Reviews


5 stars after 68 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere pizza, vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd. Klasse! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/14/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- Bezorging op een elektrische fiets (milieubewust),op tijd en de pizza's waren nog goed warm. - Pizza's waren van goede kwaliteit (nog geen échte Italiaanse pizza zoals bijvoorbeeld bij Follia in Den Haag, of in Italië natuurlijk, maar veel beter dan de gemiddelde pizza's hier. Bodem+rand zouden iets dunner mogen) - Zeer fijne website: weinig afleiding waardoor je gemakkelijk en snel je bestelling kunt plaatsen en voldoende manieren om af te rekenen. Lang verhaal kort: jullie kunnen vaker een bestelling van ons verwachten! Dank voor een lekkere maaltijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/7/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een spoedige bezorging van drie heerlijke pizza's! 10/4/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen no time stond de bezorger voor mijn deur. Heerlijke pizza. Lekkere dunne bodem. Goed warm. Complimenten Giancarlo!!! 9/19/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaak van de pizza was, alleen bodem was erg slap. Kreeg het gevoel dat de pizza niet helemaal gaar was, jammer. 8/20/2018
Beste Barry, Bedankt voor je reactie! We zullen ervoor zorgen dat dit in te toekomst niet meer gebeurt.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Dunne, krokante bodem. Hij was daarbij erg snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/19/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een service! Vooraf aangegeven geen champignons op een van de pizza's (vanwege allergie) en was per ongeluk toch verkeerd gegaan. Vlak voor de bezorging waren ze hier in de keuken al achtergekomen en waren ze ondertussen snel een nieuwe aan het maken en hebben ze even een belletje gegeven erover. Klein half uurtje later werd alsnog de pizza bezorgd met excuses en een flesje wijn. Hij smaakte goed en vond dit erg netjes! 8/9/2018
Ciao Express 5 stars after 68 reviews
Ciao Express