Reviews


5 stars after 395 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik laat een opmerking achter omdat ik tevreden ben met de bestelling. De pizza's zagen er geweldig uit en smaakten ook heerlijk. De service was snel. Veel sneller dan de site aangaf, dus dat is mooi. Niets te klagen! 1/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s, zeer constante kwaliteit. Goede bodem, lekkere saus, niet teveel niet te weinig belegd. Echt Italiaanse smaak. Een echte aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza as ever 😘 1/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en de tiramisu was ook heel goed 1/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en goede service, vriendelijke bezorger en heerlijke pizza’s!! 1/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren zeer tevreden. 1/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 1/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de exacte tijd afgeleverd en heerlijke pizza's 12/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ten eerste 2uur op de pizza gewacht, toen ik na een uur belde werd ik zeer onbeschoft geholpen aan de telefoon. Uiteindelijk de twee pizza’s goed geleverd maar de pizza Nutella was verbrand, er zaten gaten in en er zat noch Nutella noch poedersuiker bij.(hier heb ik een foto van). Buiten dat hoor ik graag een verklaring voor deze zeer onprettige ervaring. U kunt mij bereiken op 0615627385 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was OK. Ik hoop dat San Marco zal herrijzen. Beste wensen voor 2021. 12/24/2020
Dankjewel Dirk, Wij hopen het ook en Fijne Feestdagen toegewenst!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/22/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren snel bereid, vers, warm, lekker en heel goede service. De cannoli's waren heeeeel erg lekker, een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pizza, je proeft dat ze met liefde gemaakt worden 12/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige keer de knoflooksaus niet gekregen. Nu er speciaal voor gebeld en weer niet. 12/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Classico was inderdaad heerlijk! Een aanrader. 11/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet alles gekregen wat er besteld is 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom Fantastisch gegeten! 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's voor een goede prijs met een snelle service. Wat gooeeed 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker maar lauw en zout. 11/7/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was beetje slap, rucola sla was ook niet vers, ook wat zwart verbrande randjes desondanks was de smaak van pizza lekker 11/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de spici salami piza was zo heet dat hij niet te eten was 11/2/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas waren de pizza's erg taai en lauw. Het viel dus tegen... 10/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. Binnen 20 minuten ter plekke. Lekkere pizza!! 10/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle bezorging! Alleen de website heeft als minpuntje dat ie het niet goed doet op ipad/safari. 10/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer bestelling en zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk warme thuis bezorgde verse pizza. 10/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste besteld, super veel zin in homemade knoflook saus. Vergeten de het mee te geven aan de bezorger. Zegt de bezorgen ‘ik kom hem zo nog na brengen, ik een half uur gewacht. Niemand gezien, Pizza koud en geen home made knoflook saus. Geen prettige ervaring. 1.50 euro weg. Succes iedereen hopelijk hebben jullie meer geluk 10/17/2020
Beste Mickeal, jammer om te horen. We hebben even gekeken naar de situatie. Je had gekozen voor verse knofllook, niet voor knoflooksaus. We hebben u geprobeerd te bellen, maar het telefoonnummer wat u heeft opgegeven werkte niet, en werkt nu ook nog niet. De bezorger is rond 00:30 nog langs u geweest om dit te melden, omdat we u niet konden bereiken. Bedankt voor de feedback.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de pizza’s toch iets te heet. Verder was ie prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
zwart geblakerde pizza, behoorlijk afgekoeld en daarom niet lekker. 9/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Grazie Femke!, we zien u graag weer snel terug!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Italiaanse pizza's, snel geleverd! 9/19/2020
Bedankt voor de review Bas!, We doen het met liefde graag nog een keer voor je!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren lekker, maar de korst was bij beide pizza’s wel behoorlijk zwart. Die hebben we dus grotendeels laten liggen. 9/14/2020
Bedankt voor de review Vian! We gaan erop letten! Graag tot een volgende keer
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzabodem was erg taai. Ik kwam er pas achter dat de rucola en de ham apart geleverd werden, nadat ik de helft vd pizza op had. Een tip vooraf daarover was welkom geweest! 9/12/2020
Beste Annet, De toppings van de Crudo Speciale leveren wij inderdaad apart zodat de pizza er vers uitziet. Als we het er al opdoen voor u en dan nog geleverd moet worden ziet het er helaas allemaal heel verlept uit. We gaan even kijken hoe we dat het beste kunnen communiceren naar de klant. We zien u graag terug voor een betere ervaring!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Grazie Jorrit!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Grazie Julien!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Grazie Gino!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Grazie Steven!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Grazie Ernst!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zonder ansjovis geleverd, krijg de volgende x er 1 gratis 8/31/2020
Sorry Mario dat we de Ansjovis waren vergeten op uw pizza :/ een foutje kan gebeuren. Hopelijk smaakte de pizza ook zonder. Zo te horen was het opgelost met het personeel die op de desbetreffende dag werkte. We zien u graag terug voor een 2e kans!
Ciao Express 5 stars after 393 reviews
Ciao Express