Reviews


5 stars after 133 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was erg lekker, maar net wat aan de lauwe kant. Vorige keren waren de pizza's een stuk warmer, dus daarom viel het mij op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk top pizza's! 10/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel! 10/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Delft! 10/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza kwam iets later aan dan op de site aangegeven, maar verder vriendelijke bezorger en prima pizza 9/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 9/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza's gegeten! Zijn niet anders gewend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren niet gesneden 9/21/2019
Beste Robert, Bedankt voor je feedback! We snijden de pizza's nooit. Dan blijven de pizza's beter warm namelijk! Wil je ze volgende keer gesneden hebben, laat het dan even weten in de opmerking. Ciao
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
lauwe pizza, slappe bodem. geen aanrader 9/19/2019
Beste Hans , Wat vervelend dat de pizza lauw aangekomen is. Onze pizzabodems zijn altijd slap. Wij maken geen knapperige bodem. De klassieke pizza heeft namelijk geen krokant bodem. Als je graag een krokante bodem wilt, is onze pizza niet wat je zoekt. Bedankt voor het proberen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren lekker en de juiste grootte (klacht was dus serieus genomen). 9/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische pizza. Altijd topkwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd en ook nog eens heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd... Heerlijke pizza's ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s zeer constante en naar mijn smaak uitmuntende kwaliteit. Goed belegd goede bodem. Maar de smaak van de saus is werkelijk geweldig! Op alle punten een heerlijke pizza zou dit iedereen aanraden. 8/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden😄 8/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! Als je dan eens een zo iets eet dan ben jij HET! Mooie producten, goede bodem en precies genoeg. Dank voor het kiezen voor mooie producten. Gr Marije 8/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk as ever This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet voorgesneden, en delivery was een klein beetje laat. Verder was de pizza wel lekker en goed :) 8/16/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren bestellen we hier pizza en al jaren zijn ze de beste en lekkerste van Delft e.o. De calzone is om bij weg te dromen. Altijd een feest, dank dank 8/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza van Delft! 8/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 7/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegd met vis. Op tijd en beleefde bezorger. 7/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegd met vis. Op tijd en beleefde bezorger. 7/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De calzone was niet goed. Alle vulling was op ‘n hoop geschoven en de calzone was zacht, in elkaar gezakt, en zat zodanig aan de doos vastgeplakt dat we hem los hebben moeten trekken. Jammer, we zijn beter gewend van San Marco! 7/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza 7/23/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst pizza besteld bij Ciao Express, prima service, heerlijke pizza...... dit gaan we vaker doen!! Toppie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Razendsnelle overheerlijke pizza. 7/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd! 7/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de beste pizza's. punt. 7/6/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je zin hebt in een heerlijke authentiek bereide pizza, moet je bij Ciao express zijn. Pizza's zijn altijd heerlijk en bezorging is vlot en vriendelijk. De pizza inferno is bij Ciao overigens fantastisch; alles dat je verwacht bij 'inferno', maar bij een ander niet krijgt ;) - - #heettttttt #nietvoorbeginners 7/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Is wel erg veranderd....extra bestelde gorgonzola bestond naar uit maximaal 6/7 kleine stukjes, niet in verhouding met de rest.....en wat is er gebeurd met de bodem....en zoveel tomatensaus, waarom.... 6/29/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging vriendelijk en het blijft de lekkerste pizza in delft. 6/29/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's! Mochten dit keer een tikje korter worden gebakken. Ze waren iets aan de donkere kant. Maar normaal gesproken is dat nooit zo bij Ciao express! Wij bestellen volgende keer weer bij jullie! 6/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ingrediënten in principe mooi, maar pizza veel te doorbakken. Extreme harde bodem en korsten en topping wat verdroogd. Jammer 6/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker zoals altijd. La verra pizza Italiana 😘 6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was netjes op tijd. Pizza was niet gesneden, wat ik erg onhandig vind. De bodem was nogal taai. Voor de rest was de pizza wel ok. 6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer 'n uitstekende pizza. Ook is er gehoor gegeven aan mijn wensen. Een aanrader. Het enige wat ik miste was 'n bon bij aflevering. Ik vroeg me af of de bezorger wist wat ik moest betalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was er binnen het uur en smaakte goed! 5/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd waren de pizza's weer heerlijk! Super service! 5/18/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pizza van Delft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en prima pizza. Beetje harde korst, maar qua smaak goed. 4/27/2019
Ciao Express 5 stars after 133 reviews
Ciao Express