Reviews


5 stars after 504 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren best lekker, maar behoorlijk zwart geblakerd. Dat is toch net iets minder lekker (vinden wij) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere pizza’s. Exact hoe je ze ook krijgt als je er uit eten gaat! 💯 7/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas were cold and the ingredients were slid to one side. Additionally, the rucola within the plastic container was rotten. This raises extreme concern about the ingredients used and the hygene. Nevertheless, as a cold pizza, the pizza tasted good in parts where the ingredients were. Still, very disappointed. 7/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 7/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn: fantastisch! 7/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd! 7/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 7/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, we vinden de pizza's superlekker, maar net als de vorige keer vonden we er teveel zwarte plekken op zitten. Beetje aangebrand dus. Groet, Frank This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed op smaak 6/6/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Ze waren iets vergeten maar na een telefoontje is het goed opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima piza goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs bedankt voor de zonder-kaas pizza. <3 Ik had niet door dat de notie niet in de keuken terecht zou komen :) 5/28/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. We bestellen met de familie vaker en het is altijd genieten. Als er wat mis gaat wordt het altijd klantvriendelijk opgelost. 5/28/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza supersnel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima! 5/21/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een heerlijke, hete pizza!!!!! genoten!!!! 5/6/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza's! Je proeft echt dat het in een houtoven wordt bereid! De Melanzane Parmigiana was ook zalig en smaakte precies zoals in Italië! De bezorging was snel en we kregen steeds update. Leuk ook dat ik een los berichtje ontving toen de bezorger daadwerkelijk onderweg was. Zeker voor herhaling vatbaar! 5/3/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had de Melanzane alla Parmigiana (V) besteld maar de pasta was ver te zoeken. Het leek erop of ze de pasta waren vergeten 😧de websiite is ook niet overzichtelijk .er wordt meerdere keren gevraagd naar de postcode voor dat je kan bestellen.verder vind ik het pasta menu nog al mager. Je hebt niet echt veel keus. De pizza ‘s zijn wel erg lekker 😋 4/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een kortingscode ontvangen bij mijn vorige bestelling, maar ik kan deze niet gebruiken. De bestelling volgen werkt niet goed. Volgens de link wordt de bestelling nog klaargemaakt. En zou de bezorgtijden ongeveer een uur zijn. De bestelling werd al na 20 minuten bezorgd. 3/28/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vriendelijke bezorger 3/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn score hier boven is: ditmaal zeer teleurstellend. Bij uitpakken vielen allereerst de zeer zwart gebrande ramen op. Tegen die verwachting in was het midden van de pizza zo zacht dat het niet te snijden of op het bord te krijgen was. Gold voor beide pizza’s. Daarvan hebben we enige moeite de helft kunnen ‘eten’. Slechte beurt, we waren heel tevreden, waren! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza 3/12/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jongen van de bezorging wist niet, dat er contant zou worden afgerekend, had ik maar niet betaald : de pizzas zijn bitter doordat ze op een vieze bakplaat/ te lang in de oven zijn geweest .. Ik zou nog iets horen maar??? Honger 3/10/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s. Dank. Tot volgende keer. 2/26/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Inferno nu wel goed kwa scherpte, maar de extra ansjovis moest ik met een vergrootglas zoeken, dit moet echt beter de volgende keer. 2/10/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd! 2/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Ik proef dat alles vers gemaakt is. De lasagne was overheerlijk. Ook de tiramisu was om te smullen. De bezorging kwam precies op de aangegeven tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de snelle bezorging. Top! 1/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was perfect. Meest lekkere pizza salami die ik ooit heb gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Italia pizza in nl 1/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden extra olijven op een pizza besteld, deze zaten er helaas nietop. Nog nooit een online bestelde pizza gegegeten met zulke heerlijke verse ingrediënten. Pizza was qua smaak echt heerlijk, beetje taai helaas misschien door kartonnen doos. Toetje tiramisu echt heerlijk niet zo een diepvries kant en klaar toetje. Complimenten voor de qualiteit. 1/14/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 👌🏻 1/12/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden. We hoopte dat de pizzas nu minder aangebrand waren (dat hadden we nl de vorige 2 x al gemeld bij de opties) maar helaas, weer heel zwart. Veel weg moeten gooien. We hebben foto's. En de salade caprese. 13 euro voor een half bakje tomaat, mozarella. Schandalig. Niet voor herhaling vatbaar!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kan op de website de reis van je pizza in de gaten houden. Bezorger was keurig op tijd en het belangrijkste de pizza was heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en lasagne. Jammer dat alle pizza’s behoorlijk aangebrand waren en de lasagna qua hoeveelheid veel minder dan in het verleden (veel te weinig voor 1 persoon). De smaak was zo goed dat ik toch twijfel om nog eens hier te bestellen. 1/8/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg smakelijke pizza, vlot geleverd. 1/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is erg goed, bezorging ook maar alleen de website kan lastig te navigeren zijn. Bij elk italiaans product moeten opzoeken wat dit is niet erg gebruiksvriendelijk, toevoegen van productcatogorie zou fijn zijn. simpel voorbeeld mozzarella ((italiaanse)kaas) 1/7/2022
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de service was super ( sneller dan gedacht) het deeg was niet gaar waardoor de pizza slap was en wel zwaar op de maag lag. 1/3/2022
San Marco 5 stars after 504 reviews
San Marco