Reviews


5 stars after 88 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker zoals altijd. La verra pizza Italiana 😘 6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was netjes op tijd. Pizza was niet gesneden, wat ik erg onhandig vind. De bodem was nogal taai. Voor de rest was de pizza wel ok. 6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer 'n uitstekende pizza. Ook is er gehoor gegeven aan mijn wensen. Een aanrader. Het enige wat ik miste was 'n bon bij aflevering. Ik vroeg me af of de bezorger wist wat ik moest betalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was er binnen het uur en smaakte goed! 5/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd waren de pizza's weer heerlijk! Super service! 5/18/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pizza van Delft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en prima pizza. Beetje harde korst, maar qua smaak goed. 4/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd snel bezorgd (35 min.), de pizza was erg lekker en het pizzabrood met kruidenboter was echt super! Voor herhaling vatbaar :-) 4/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 4/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, maar wederom een half uur te laat (vorige keer een uur) 4/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza ervaring minder, bezorging snel en goed. Een top oplossing gehad Mijn complimenten 4/20/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Totaal was het €27,85. Heeft de bezorgen niet meer dan €20,00 wisselgeld bij zich. Verplicht fooi geven. Dat beslis ik liever zelf. Dit is niet de eerste keer dat ik hiermee geconfronteerd ben. 4/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Buonissimo! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slap en koud, dit nooit meer 3/29/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, weer een heerlijke pizza! En ook weer vlot bezorgd! 3/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd lekker, altijd snel 3/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de pizza niet in parten was verdeeld! Hij was wel heel lekker. 3/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de pizza's waren prima maar voor de extra's moest wel heel veel betaald worden voor wat je ervoor kreeg. bv. € 2 voor heeeeeel weinig Parmezaanse kaas. was echt belachelijk!. Jammer 3/19/2019
Beste Wim, Dat is vervelend om te horen. Daa moet iet mis zijn gegaan. Normaliter gaat de parmezaanse kaas direct op de pizza. Voor hebben we het apart gedaan. Hier is door ons een fout gemaakt. We maken het graag goed met u.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bezorging was heel slecht en heel goed. Bezorgd in 15min, terwijl 30-45min was verwacht, dus goed. Maar al het pizza'beleg' lag in een hoek in de doos. Vanwege de snelle serice en oprechte excuses heb ik de pizza geaccepteerd - alles teruggelegd op de pizza en de smaak was fantastisch. 3/16/2019
Beste Sandra, Bedankt voor je feedback! Jammer mo te horen dat het niet goed is gegaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We maken eht graag goed met je de volgende keer dat je besteld.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke eerlijke pizza’s. Meermaals heb ik pizza gegeten van Ciao Express. Je merkt dat er liefde aan de producten word gegeven. Goed belegd met mooi deeg en een krokante rand en dunne bodem. Echt hoe een pizza hoort te zijn. Ik raadt zelf dan ook iedereen aan de pizza’s hier af te halen of laten bezorgen. Netjes optijd en super vriendelijk is het personeel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed, snel en LEKKER! 2/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd! 2/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk alleen de cannolo was uitgedroogd en zag er ook niet appetijtelijk uit. Heb hem ook niet opgegeten. Dat was jammer. 2/6/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ga zo door 2/1/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verbazingwekkend snelle bezorging. Heerlijke Calzone. Bestellen via website Ciao is een aanrader....werkt sneller en is voordeliger dan via thuisbezorgd.nl. Ik zeg DOEN! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en fijne en vlotte service! 1/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 👌 1/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurige beleefde bezorger, die ondanks de weersomstandigheden perfect op tijd was. 1/1/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza, flink belegd en snelle levering. Gelukkig een pizzeria die géén zoete tomatensaus heeft als basis. 12/29/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde vrij lang voor de bestelling bezorgd werd. Het was wel toptijd op vrijdag avond natuurlijk. Pizza's zijn erg goed en authentiek. De bodem is heerlijk. Voor wat betreft de website is het mij niet duidelijk of er twee pizza zaken zijn die alletwee Ciao heten of dat er gewoon een verschil is tussen het assortiment op Thuisbezorgd en op de website van Ciao express. Dat gaf wel een beetje verwarring... 12/22/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hemelse pizza ‘s 12/21/2018
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Persoonlijke bezorging en zeer goed geregeld 12/18/2018
Ciao Express 5 stars after 88 reviews
Ciao Express