Reviews


5 stars after 160 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
should be cut 1/17/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd. Heerlijk vers deeg en de perfecte toppings. Wijn is ook erg lekker. Bedankt! 1/16/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde ruim 1,5 uur... 1/16/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza met krokante bodem. Goed belegd en overheerlijke saus. Levering was precies op tijd. Voor ons de enige pizzeria die echt bij Italië in de buurt komt 1/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Koud, verbrandt, 4 plakken salami voor €1,50. Dit zijn wij niet gewend van Ciao! Helaas de laatste keer. 1/7/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vieze kleffe pizza met heel dikke deegranden. 1/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Calzone in de doos leeggelopen Koud bij aankomst 1/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 12/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Door te late bezorging mijn reservering voor de wasmachines gemist, waardoor ik niet meer kon wassen... en een koude pizza :( 12/16/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is lekker. Jammer dat de bodem hier en daar een beetje aangebrand was. 12/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza s. De beste in deze regio! 12/12/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizzabodem jummie en de bezorging was lekker snel! 12/7/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, nog nooit klachten gehad. Beste pizza’s van Delft! 12/6/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/6/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vond de special met balsamico-olie niet erg smakelijk en hij was wat zwart (daarmee bitter) gebakken. 12/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Italiaanse pizza van Delft. 11/21/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/18/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was erg lekker, maar net wat aan de lauwe kant. Vorige keren waren de pizza's een stuk warmer, dus daarom viel het mij op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk top pizza's! 10/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel! 10/11/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Delft! 10/2/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza kwam iets later aan dan op de site aangegeven, maar verder vriendelijke bezorger en prima pizza 9/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 9/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza's gegeten! Zijn niet anders gewend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren niet gesneden 9/21/2019
Beste Robert, Bedankt voor je feedback! We snijden de pizza's nooit. Dan blijven de pizza's beter warm namelijk! Wil je ze volgende keer gesneden hebben, laat het dan even weten in de opmerking. Ciao
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
lauwe pizza, slappe bodem. geen aanrader 9/19/2019
Beste Hans , Wat vervelend dat de pizza lauw aangekomen is. Onze pizzabodems zijn altijd slap. Wij maken geen knapperige bodem. De klassieke pizza heeft namelijk geen krokant bodem. Als je graag een krokante bodem wilt, is onze pizza niet wat je zoekt. Bedankt voor het proberen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren lekker en de juiste grootte (klacht was dus serieus genomen). 9/19/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische pizza. Altijd topkwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd en ook nog eens heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd... Heerlijke pizza's ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s zeer constante en naar mijn smaak uitmuntende kwaliteit. Goed belegd goede bodem. Maar de smaak van de saus is werkelijk geweldig! Op alle punten een heerlijke pizza zou dit iedereen aanraden. 8/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden😄 8/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! Als je dan eens een zo iets eet dan ben jij HET! Mooie producten, goede bodem en precies genoeg. Dank voor het kiezen voor mooie producten. Gr Marije 8/22/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk as ever This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet voorgesneden, en delivery was een klein beetje laat. Verder was de pizza wel lekker en goed :) 8/16/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren bestellen we hier pizza en al jaren zijn ze de beste en lekkerste van Delft e.o. De calzone is om bij weg te dromen. Altijd een feest, dank dank 8/13/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza van Delft! 8/8/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 7/30/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegd met vis. Op tijd en beleefde bezorger. 7/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegd met vis. Op tijd en beleefde bezorger. 7/27/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De calzone was niet goed. Alle vulling was op ‘n hoop geschoven en de calzone was zacht, in elkaar gezakt, en zat zodanig aan de doos vastgeplakt dat we hem los hebben moeten trekken. Jammer, we zijn beter gewend van San Marco! 7/24/2019
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza 7/23/2019
Ciao Express 5 stars after 160 reviews
Ciao Express