Reviews


5 stars after 395 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Il cibo era delizioso! I miei complimenti allo chef! 5/15/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was voor 3/4 verbrand, zowel boven- als onderkant. Na een telefoontje (waar wel vrij kortaf en onaardig gereageerd werd) was er wel binnen 15 minuten een nieuwe! Die was gelukkig wel lekker. 5/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de rucola die ik extra had besteld op de pizza Marco er niet op zat. Verder waren de pizza's heerlijk. Ook de cannolo waren erg lekker. 5/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, iets teveel zwarte stukken op de rand. De smaak was goed en de canolli erg lekker! 5/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja weet je, als ik pizza wil eten maak ik ze zelf. Maar als ik echt lekkere pizza wil eten dan komen ze bij Ciao Express vandaan. Zo simpel is het. 5/4/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Miste de pizza met courgette. Echt super jammer. Is voor mij een reden niet meer te bestellen. Sorry This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij toevoegen aan winkelmandje moet je ook selecteren dat je geen drankje wilt. Had ik dus niet door. Heerlijk gratis toetje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza bodem was erg dun en hard 4/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie pizza´s zijn een feestje! Maar wel heel jammer dat wij dan bij een bestelling van meer dan 30 euro die lekkere cannoli niet krijgen! 4/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet duidelijk dat je drank wel/niet moet selecteren anders kun je niet verder 4/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging. Absolute aanrader! 4/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snel bezorgd door vriendelijke bezorger en pizza was goddelijk. Beste pizza van Delft, echte aanrader. 4/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de twee pizza's was gedeeltelijk verbrand en niet ècht geweldig. Wij hadden de vegetarische pizza. Artisjokken er op waren wel heel lekker. 3/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en snel 3/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker as ever! 3/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waren zelfs eerder dan ik had aangegeven 3/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goede pizza, al moet ik zeggen dat ik de quattro stagioni minder vond dan de margerita bij jullie. Volgende keer dus weer margerita voor mij! 3/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website lastig doordat je "drankje erbij" moet uitzetten en dan nogmaals je keuze moet bevestigen. Als je dat doorhebt is het prima! 3/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en warmte was top maar de bodem vloog zowat door het raam weg zo dun en slap was die! Was niet eens vast te houden waardoor alles eraf viel 3/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt alleen bestellen als je bij extra zaken ook geen drinken invult. Begreep ik niet direct. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zwarter dan zwart kon het niet zijn aan de zijkanten. Het wordt tijd dat ik eens een andere pizzeria ga proberen. En smaakte het? Nee. De lasagne was wel goed en de tonno ook. De kaas was er bij mij overheen gevlogen. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza in Delft. 3/8/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s niet gaar netjes gebeld erover maar volgens de medewerkster was ik te laat met bellen en liet weten dat ik geen nieuwe pizza’s krijg maar dat wilde ik ook niet. Ik gaf het alleen door. 3/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere bijzondere smaken pizza’s, ietsje te lang in de oven gezeten waardoor er op de pizza een paar zwarte vlekjes zaten, heel lekker dessert 3/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en gloeiend heet bezorgd. Top! 3/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1) 1,5 uur is wel wat lang; 2) helaas geen knapperige bodem; 3) onhandig dat je expliciet voor "geen drinken er bij" moet aanvinken teneinde de bestelling door te laten komen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet verwacht dat pizza zo snel geleverd was. Hmm.. goede pizza precies hoe het moet. 2/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza & fijne service! 2/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was het waard om iets langer op gewacht te hebben...heerlijk :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- 2/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gracht, bodem was niet goed genoeg doorbakken 2/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging mooi op tijd en gemakkelijk besteld via de website. Ik zal jullie aanbevelen! 1/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en prima bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vriendelijke bezorger, zeer snel! Echt heerlijke pizza!! 1/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind de bodem niet meer wat het geweest is. Bestelling was verkeerd,had een vegataria pizza met extra ansjovis maar kreeg een pizza met tonijn en artisjok,het is dat ik tonijn lust anders had ik het teruggestuurd. Jammer, vroeger waren de pizza's lekkerder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Ciao Express 5 stars after 393 reviews
Ciao Express