Reviews


5 stars after 252 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website op mobiel is niet door te komen. Onlogisch en te ingewikkeld. Bijv verplicht iets met drankjes aanklikken als je geen drank wilt bestellen. Zoeken op postcode en dan postcode niet meer kunnen wijzigen bij bestelling (geen toetsenbord beschikbaar). Half uur zitten klooien voordat de bestelling er goed in stond. Bellen is makkelijker maar werd niet opgenomen 😖 Maar: de pizza 🍕 was het wachten waard, prima kwaliteit en een vrolijke bezorger! 7/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was niet zo lekker vol belegd als de vorige keer. 6/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.42 is de bestelling bij jullie binnengekomen. De verwachte bezorgtijd was 18.27. Na een telefoontje van om 19.02 kwam het enigszins onze kant op. Beloof dan niet 30-45 minuten bezorgtijd. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 2 uur wachten, ik werd gebeld en als troost krijg ik 20% korting volgende keer. De pizza is wel lekker (zoals altijd), beetje lauw. Ik dacht dat mijn dag niet slechter kon, maar toen moest ik uren wachten op mijn pizza. Er waren niet genoeg bezorgers of zoiets. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren erg lekker 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was top, en de pizza was een meesterwerk. Ik zou een foto willen meesturen als dat kon. Bellissimo! 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwam een half uur eerder dan besteld. En op de randen was pizza flink verbrand. 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was iets te donker, droge korst. Veel zwarte stukjes. Eerste keer dat dit gebeurde, normaal altijd perfecte kwaliteit. 6/3/2020
Beste Yorin, Sorry dat u als vaste klant deze keer niet tevreden over ons eten was. ik heb u zojuist gebeld en een compensatie aangeboden. Graag tot de volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de pizza’s niet zo goed. We zijn beter gewend. Pizza’s hadden veel verbrande delen - op sommige plekken zelfs helemaal doorgebrand. De calzone was niet vers uit de oven. Tiramisu zat niet bij bestelling, maar na belletje snel nageleverd. Deze keer matig, maar met vriendelijke service en bereidheid fouten te verhelpen. 5/29/2020
Beste Hiske, Ik heb u geprobeerd meerdere malen te bellen voor een compensatie voor de volgende keer, maar helaas nam u niet op. Zou u mij terug kunnen bellen op 06-12835405 ?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere pizza’s... en de canoli..mmm..hoop dat er ook een keer pasta’s besteld kunnen worden. 5/27/2020
Grazie Karin dat horen we graag! We hebben voor nu de vernieuwde Lasagna weer op de kaart staan, maar we gaan kijken of we later weer de pasta's terug kunnen halen. Bedank voor uw feedback!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Grazie Jolijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza! Snelle bezorging! Altijd goed ga zo door! 5/23/2020
Grazie Floris!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Grazie Stefan!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We did not get a Pizza Al funghi, but instead I think a Capricciosa (with ham and salame)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk as ever 5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De verdure grillata pizza bevatte enorm veel olijfolie, de aubergine was doorweekt hiermee. De overige pizza’s waren prima! 5/15/2020
Ciao José, bedankt voor uw feedback we gaan erop letten!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelde pizza calzone was nog rauw bij de randen.. 5/12/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s daar hadden we graag langer dan een uur wachten voor over😍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Grazie Theo! Sorry dat het zo lang duurde, maar we hebben het tegenwoordig extreem druk in de weekenden. We gaan erop letten dat u eerder dan een uur uw eten heeft!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza! Bestel hier meerdere keren per week en is altijd goed. De bezorger(Olivier) is altijd super snel en vriendelijk. Ga zo door! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Grazie! Top om te horen
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Tartufo is top! 5/2/2020
Grazie!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van het eten was heerlijk! Jammer dat het lauw/koud en aangebrand was. Vreemd dat een lasagna wel via thuisbezorgd maar niet via de eigen site besteld kon worden. 5/2/2020
Bedankt Michel voor uw feedback. Wij waren vergeten om de Lasagna weer aan te zetten op onze eigen site nadat hij was uitverkocht. Hopelijk geeft u ons nog een 2e kans voor onze overheerlijke pizza's!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza's en snelle levering 4/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This is the first time I have been disappointed by Ciao Express. I received the request to give a rating before I actually received the pizza - and when I eventually received the pizza after calling to find out what had happened to it (>2hrs after ordering), it was lukewarm and didn't have the additional toppings requested and paid for. 4/27/2020
Beste Jacqueline, Vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Zoals u al aangeeft is dit een uitzonderlijke geval, des al niet te min erg vervelend. Wij zullen het bedrag van de order terug storten.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere dunne pizza’s. De naam inferno maakt z’n naam waar!! Erg lekkere pistache tiramisu en canoli! 4/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit teleurgesteld geweest over Ciao express. 4/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza “Pescatore” besteld. De bodem was erg dun en slap/waterig. Hierdoor wat lastiger te eten. Maar de smaak was geweldig !! Ondanks dat, volgende keer weer een pizza van Caio Express! 😋 👍🏻 😃 ✅ Martijn 4/18/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer heerlijk Giancarlo, groetjes 4/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizze en ook snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en goeie levering ! Eten was lekker ! Tot de volgende ! 4/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van de pizza.s was prima maar de bodem erg slap! 4/3/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk pizza’s en top service! 3/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Wij hadden het zeer op prijs gesteld als deze vertraging was weergegeven bij het bestellen. 3/27/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top. Bedankt Giancarlo! 3/27/2020
Ciao Express 5 stars after 252 reviews
Ciao Express