Reviews


5 stars after 313 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Classico was inderdaad heerlijk! Een aanrader. 11/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet alles gekregen wat er besteld is 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom Fantastisch gegeten! 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's voor een goede prijs met een snelle service. Wat gooeeed 11/9/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker maar lauw en zout. 11/7/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was beetje slap, rucola sla was ook niet vers, ook wat zwart verbrande randjes desondanks was de smaak van pizza lekker 11/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de spici salami piza was zo heet dat hij niet te eten was 11/2/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas waren de pizza's erg taai en lauw. Het viel dus tegen... 10/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. Binnen 20 minuten ter plekke. Lekkere pizza!! 10/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle bezorging! Alleen de website heeft als minpuntje dat ie het niet goed doet op ipad/safari. 10/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer bestelling en zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk warme thuis bezorgde verse pizza. 10/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste besteld, super veel zin in homemade knoflook saus. Vergeten de het mee te geven aan de bezorger. Zegt de bezorgen ‘ik kom hem zo nog na brengen, ik een half uur gewacht. Niemand gezien, Pizza koud en geen home made knoflook saus. Geen prettige ervaring. 1.50 euro weg. Succes iedereen hopelijk hebben jullie meer geluk 10/17/2020
Beste Mickeal, jammer om te horen. We hebben even gekeken naar de situatie. Je had gekozen voor verse knofllook, niet voor knoflooksaus. We hebben u geprobeerd te bellen, maar het telefoonnummer wat u heeft opgegeven werkte niet, en werkt nu ook nog niet. De bezorger is rond 00:30 nog langs u geweest om dit te melden, omdat we u niet konden bereiken. Bedankt voor de feedback.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de pizza’s toch iets te heet. Verder was ie prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
zwart geblakerde pizza, behoorlijk afgekoeld en daarom niet lekker. 9/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Grazie Femke!, we zien u graag weer snel terug!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Italiaanse pizza's, snel geleverd! 9/19/2020
Bedankt voor de review Bas!, We doen het met liefde graag nog een keer voor je!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren lekker, maar de korst was bij beide pizza’s wel behoorlijk zwart. Die hebben we dus grotendeels laten liggen. 9/14/2020
Bedankt voor de review Vian! We gaan erop letten! Graag tot een volgende keer
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzabodem was erg taai. Ik kwam er pas achter dat de rucola en de ham apart geleverd werden, nadat ik de helft vd pizza op had. Een tip vooraf daarover was welkom geweest! 9/12/2020
Beste Annet, De toppings van de Crudo Speciale leveren wij inderdaad apart zodat de pizza er vers uitziet. Als we het er al opdoen voor u en dan nog geleverd moet worden ziet het er helaas allemaal heel verlept uit. We gaan even kijken hoe we dat het beste kunnen communiceren naar de klant. We zien u graag terug voor een betere ervaring!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Grazie Jorrit!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Grazie Julien!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Grazie Gino!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Grazie Steven!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Grazie Ernst!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zonder ansjovis geleverd, krijg de volgende x er 1 gratis 8/31/2020
Sorry Mario dat we de Ansjovis waren vergeten op uw pizza :/ een foutje kan gebeuren. Hopelijk smaakte de pizza ook zonder. Zo te horen was het opgelost met het personeel die op de desbetreffende dag werkte. We zien u graag terug voor een 2e kans!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Grazie Mascha!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren keurig op tijd maar helaas niet zo warm of knapperig als ik graag had gewild. De smaak was daarentegen wel erg goed! 8/24/2020
Bedankt voor de review Jelmer! U woont 3,3km van ons vandaan wat ongeveer 10 minuten duurt voordat we bij u zijn dus de pizza's zullen helaas toch een beetje afkoelen. We doen altijd ons best om hem zo warm mogelijk bij u te bezorgen! Graag tot een volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Grazie Hanne!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na mijn vakantie kon ik niet wachten om me tanden weer in een overheerlijke pizza te zetten. De bezorger, Olivier , was weer super snel en vriendelijk. Niks op aan te maken, ga zo door! 8/20/2020
Grazie Floris! We zien u graag weer snel terug en wie weet zal onze Olivier hem wel weer bezorgen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Fles wijn niet voorradig, wel van 10 duurder, gevraagd om geld terug, nog niet gearriveerd, afschrijven snel, bijschrijven??? Wacht nog wel ff. Vorige keer zou ik ook geld terugkrijgen, laten zitten. Jammer dat cannoli van de kaart is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Beste Hans, Bedankt vor uw feedback. Wat vervelend dat onze lekkere Sangiovese niet meer op voorraad was. Dit kan natuurlijk wel eens gebeuren. Tot op heden hebben we deze wijn altijd kunnen leveren. Aangezien onze producten uit Italië komen, lopen we soms tegen wat leverings- problemen aan ivm Covid-19. Zoals ook het geval met de Cannoli. We doen er alles aan deze weer spoedig op voorraad te hebben. Excuus voor het ongemak. Omdat u de hele order wilde annuleren hebben wij het bedrag direct naar u terug gestort gisteren. Hier zit een payment provider tussen, dus kan het tot 3 werkdagen duren voordat het op uw rekening is bijgeschreven. Vorige keer hebben we u een Tiramisu aangeboden omdat er geen cannoli meer was.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dat een bestelling ipv de beloofde 45 minuten 1,5 uur duurt is echt te gek voor woorden. Ik heb gebeld waarom het zo lang duurde en het antwoord was dat er een bestelling va 88 pizza's tussendoor was gekomen!!! Dus die heeft voorrang gekregen op eerder geplaatste bestellingen zonder dat hier even over gebeld is of dat er een vorm van compensatie is aangeboden. Laatste keer besteld. Mvgr Folkert 8/14/2020
Beste Folkert, Wat vervelend dat u lang heeft moeten wachten. De bestelling met 88 pizza's is uiteraard eerder uitzondering dan regel. We maken alles vers en a la minute met de hand. Het kan dus wel eens voorkomen dat u langer moet wachten dan 45 min als de orders zich opstapelen omdat alles op hetzelfde moment binnen komt. Aangezien u de pizza;s wel goed gescoord heeft, zou ikhet zeker nog eens proberen.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizzas waren heerlijk maar ze kwamen wel pas om 21:30 terwijl we om 20:00 besteld hadden. 8/13/2020
Beste Steven, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten. Dit is eerder uitzondering dan regel. Normaal kan je rekening houden met een wachttijd van 45 min. Excuus voor het ongemak.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super pizza, alleen duurde het niet de op de website beloofde 45 minuten, maar dik twee keer zo lang... Jammer, want de kwaliteit is echt top! 8/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza calzone was geen dubbelgeklapte pizza en was niet gaar en ook niet warm meer. We kregen ipv een blikje drinken wat ik had gekocht een dessert. Misschien aangeboden maar nu was het dus in plaats van de limonade en daar had ik juist trek in. Wat het vervelendst was is dat het net geen 1,5 uur duurde voordat de pizza’s er waren. Volgens de bezorgers wegens gebrek aan bezorgers. Ik bestelde hier om een keer te proberen en geen zeurpiet maar dit was echt slecht. Jammer! 8/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enkel jammer dat ik altijd mijn huisnummer opnieuw in moet vullen. 8/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas zijn erg goed. Site heel vervelend met het kiezem van drinken en een hele lange lijst met ingredienten die je kan toevoegen. 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed deeg. Ze motte alleen die ham er rauw op pleuren zo is niet te vrete 7/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker en werd zeer snel bezorgd. 7/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Grazie Martijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is nog steeds vaag dat je de drankjes moet selecteren met ik wil geen drankje voordat je kunt bestellen. Waarom niet gewoon een vskje Geen drankjes. De rest werkt prima maar wellicht wil je aangeven wanneer de pizza de oven in gaat in plaats van wanneer die klaar is. 7/14/2020
Ciao Herman, Bedankt voor uw feedback we gaan kijken wat we kunnen doen om het te veranderen! Helaas gaat het aangeven van wanneer hij de oven in gaat niet. Wel geven wij aan wanneer de bezorger onderweg is d.m.v. een email.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/14/2020
Ciao Ellen, Bedankt voor uw review op onze eigen website. Ook bedankt dat u ons 5 sterren gaf voor de kwaliteit van het voedsel en 3 sterren voor de service. Zou u wellicht willen vertellen wat u niet zo goed vond, zodat wij de volgende keer u een betere service kunnen bieden?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne smaakte erg goed! Ciao Express stelt niet teleur ;) 7/13/2020
Grazie Peter, Dat horen we graag!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Grazie Julia!
Ciao Express 5 stars after 313 reviews
Ciao Express