Reviews


5 stars after 603 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza Melanzane Zuchini 👎🏻 Zie mijn mail met foto van 28-5 5/28/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvolle, maar erg nat, jammere 5/18/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd 👌 4/2/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, maar de q.stagioni miste de tonijn. Ook is het jammer dat bij thuiskomst de pizza’s niet meer knapperig zijn. 3/30/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/29/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/8/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, supersnel, gewoon perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, goed belegd. Voor mij net iets te zwart aan de randjes ;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de heerlijke pizza's die zeer snel bezorgd werden! 10/16/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en snel geleverd! 10/13/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet smaakvol, had hogere verwachtingen. Proefde flauw, pizza was slap. 8/31/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de pizza's best zwart geblakerd aan de onderzijde. Vooral de calzone in ons geval was heel erg verbrand. Smaak was goed, al waren de pizza's al behoorlijk afgekoeld bij aankomst. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
18 pizza's besteld voor een bepaalde tijd. Deze werden op tijd bezorgd door vriendelijke jongens. De pizza's waren allemaal warm en smaakten goed. Goede bodem en korst, rijkelijk belegd en niet te zout. Zeker een aanrader! 7/27/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warme pizza gegeten. Vriendelijke bezorger! 7/24/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke echte Italiaanse pizza's, super vers en super snelle bezorging! Top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppizza's! echt ongelofelijk lekker. wel een beetje jammer dat de website niet helemaal vertaald is. (moest sommige dingen opzoeken) 7/13/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was redelijk.De afspraak tijd klopte niet 6/3/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel klaar en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, goed warm en op tijd bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een kwartier bezorgd half 7. Bovenverwachtig een warme en goed belegde pizza. 4/29/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was wel goed van smaak, de randen waren erg zwart verbrand en de pizza was jammer genoeg niet warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
twee pizza besteld :: 4 kazen en 1 met extra ham. de 4 kazen bleek een tonijn pizza te zijn en de extra ham viel tegen met 1 extra plak ham. niet wat we besteld hadden..... 3/30/2023
Bedankt voor de feedback. We hebben u geprobeerd te bellen maar helaas was u niet bereikbaar. U heeft een Quattro Stagioni besteld, niet een Quattro Formaggi. De Quattro Stagioni is inderdaad met tonijn. De pizza met extra ham is waarschijnlijk niet goed gegaan. Er gaat standaard al ham op die pizza, dus ik vermoed dat de pizzabakker het over het hoofd heeft gezien. Als u contact met ons opneemt, vinden we daar vast een passende oplossing voor. Belt u in het vervolg direct naar ons op, dan lossen we het gelijk met u op.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne was een wat kleine portie voor € 15. En de pizza was op verschillende plekken wat zwartgeblakerd. 3/28/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza’s ever. Real Italian 👍🏻👍🏻👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 3/24/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent Italian pizza, it always arrives on time, hot and delicious. Definitely the best pizza in Delft! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk 3/6/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Way faster than the expected ! 3/4/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de beste pizza’s! 3/3/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vertraagde bezorging; langer dan 15 minuten na de geplande aankomsttijd. Oorzaak onduidelijk 2/16/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals al besproken, de extra ingrediënten waren niet geleverd en de bodem van de pizza blanco was zwart geblakerd.. 2/6/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ei op de pizza was niet eens volledig solide, dus dat moesten we eraf halen. Ik denk niet dat veel mensen vrolijk worden van slijmerig eiwit. De gorgonzola pizza werd kort gezegd als niet lekker ervaren, de All'Uovo was verder prima op het eiwit debacle na. 1/23/2023
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
San Marco 5 stars after 603 reviews
San Marco