Reviews


5 stars after 264 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas zijn erg goed. Site heel vervelend met het kiezem van drinken en een hele lange lijst met ingredienten die je kan toevoegen. 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed deeg. Ze motte alleen die ham er rauw op pleuren zo is niet te vrete 7/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker en werd zeer snel bezorgd. 7/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Grazie Martijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is nog steeds vaag dat je de drankjes moet selecteren met ik wil geen drankje voordat je kunt bestellen. Waarom niet gewoon een vskje Geen drankjes. De rest werkt prima maar wellicht wil je aangeven wanneer de pizza de oven in gaat in plaats van wanneer die klaar is. 7/14/2020
Ciao Herman, Bedankt voor uw feedback we gaan kijken wat we kunnen doen om het te veranderen! Helaas gaat het aangeven van wanneer hij de oven in gaat niet. Wel geven wij aan wanneer de bezorger onderweg is d.m.v. een email.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/14/2020
Ciao Ellen, Bedankt voor uw review op onze eigen website. Ook bedankt dat u ons 5 sterren gaf voor de kwaliteit van het voedsel en 3 sterren voor de service. Zou u wellicht willen vertellen wat u niet zo goed vond, zodat wij de volgende keer u een betere service kunnen bieden?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne smaakte erg goed! Ciao Express stelt niet teleur ;) 7/13/2020
Grazie Peter, Dat horen we graag!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Grazie Julia!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Grazie Stefan!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Grazie Arent!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Grazie Nienke!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Grazie Arjen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Grazie Lizanne!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website op mobiel is niet door te komen. Onlogisch en te ingewikkeld. Bijv verplicht iets met drankjes aanklikken als je geen drank wilt bestellen. Zoeken op postcode en dan postcode niet meer kunnen wijzigen bij bestelling (geen toetsenbord beschikbaar). Half uur zitten klooien voordat de bestelling er goed in stond. Bellen is makkelijker maar werd niet opgenomen 😖 Maar: de pizza 🍕 was het wachten waard, prima kwaliteit en een vrolijke bezorger! 7/4/2020
Ciao Annelou, Bedankt voor uw feedback. We gaan kijken of we kunnen wijzigen dat u niet elke keer op geen drinken hoeft te klikken bij elk gerecht. Helaas is het wel zo dat wanneer u uw postcode invult aan het begin niet meer tijdens het afrekenen gewijzigd kan worden. Hier kunnen wij persoonlijk helaas niks aan doen. Wel ga ik dit voorstellen aan onze website creators. U gaf ook aan gebeld te hebben en helaas niet werd opgenomen. Dit vind ik wel vreemd sinds we tijdens openingstijden altijd bereikbaar zijn. Wellicht was er een lijn bezet of iemand had even niet opgelet. Bedankt dat u het wachten waard vond en graag tot een volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Grazie Christopher!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Grazie Zoe!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Grazie Jolijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was niet zo lekker vol belegd als de vorige keer. 6/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.42 is de bestelling bij jullie binnengekomen. De verwachte bezorgtijd was 18.27. Na een telefoontje van om 19.02 kwam het enigszins onze kant op. Beloof dan niet 30-45 minuten bezorgtijd. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 2 uur wachten, ik werd gebeld en als troost krijg ik 20% korting volgende keer. De pizza is wel lekker (zoals altijd), beetje lauw. Ik dacht dat mijn dag niet slechter kon, maar toen moest ik uren wachten op mijn pizza. Er waren niet genoeg bezorgers of zoiets. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren erg lekker 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was top, en de pizza was een meesterwerk. Ik zou een foto willen meesturen als dat kon. Bellissimo! 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwam een half uur eerder dan besteld. En op de randen was pizza flink verbrand. 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was iets te donker, droge korst. Veel zwarte stukjes. Eerste keer dat dit gebeurde, normaal altijd perfecte kwaliteit. 6/3/2020
Beste Yorin, Sorry dat u als vaste klant deze keer niet tevreden over ons eten was. ik heb u zojuist gebeld en een compensatie aangeboden. Graag tot de volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de pizza’s niet zo goed. We zijn beter gewend. Pizza’s hadden veel verbrande delen - op sommige plekken zelfs helemaal doorgebrand. De calzone was niet vers uit de oven. Tiramisu zat niet bij bestelling, maar na belletje snel nageleverd. Deze keer matig, maar met vriendelijke service en bereidheid fouten te verhelpen. 5/29/2020
Beste Hiske, Ik heb u geprobeerd meerdere malen te bellen voor een compensatie voor de volgende keer, maar helaas nam u niet op. Zou u mij terug kunnen bellen op 06-12835405 ?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere pizza’s... en de canoli..mmm..hoop dat er ook een keer pasta’s besteld kunnen worden. 5/27/2020
Grazie Karin dat horen we graag! We hebben voor nu de vernieuwde Lasagna weer op de kaart staan, maar we gaan kijken of we later weer de pasta's terug kunnen halen. Bedank voor uw feedback!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Grazie Jolijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza! Snelle bezorging! Altijd goed ga zo door! 5/23/2020
Grazie Floris!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Grazie Stefan!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We did not get a Pizza Al funghi, but instead I think a Capricciosa (with ham and salame)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk as ever 5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De verdure grillata pizza bevatte enorm veel olijfolie, de aubergine was doorweekt hiermee. De overige pizza’s waren prima! 5/15/2020
Ciao José, bedankt voor uw feedback we gaan erop letten!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelde pizza calzone was nog rauw bij de randen.. 5/12/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s daar hadden we graag langer dan een uur wachten voor over😍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Grazie Theo! Sorry dat het zo lang duurde, maar we hebben het tegenwoordig extreem druk in de weekenden. We gaan erop letten dat u eerder dan een uur uw eten heeft!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza! Bestel hier meerdere keren per week en is altijd goed. De bezorger(Olivier) is altijd super snel en vriendelijk. Ga zo door! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Grazie! Top om te horen
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Tartufo is top! 5/2/2020
Grazie!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van het eten was heerlijk! Jammer dat het lauw/koud en aangebrand was. Vreemd dat een lasagna wel via thuisbezorgd maar niet via de eigen site besteld kon worden. 5/2/2020
Bedankt Michel voor uw feedback. Wij waren vergeten om de Lasagna weer aan te zetten op onze eigen site nadat hij was uitverkocht. Hopelijk geeft u ons nog een 2e kans voor onze overheerlijke pizza's!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza's en snelle levering 4/30/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This is the first time I have been disappointed by Ciao Express. I received the request to give a rating before I actually received the pizza - and when I eventually received the pizza after calling to find out what had happened to it (>2hrs after ordering), it was lukewarm and didn't have the additional toppings requested and paid for. 4/27/2020
Beste Jacqueline, Vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Zoals u al aangeeft is dit een uitzonderlijke geval, des al niet te min erg vervelend. Wij zullen het bedrag van de order terug storten.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere dunne pizza’s. De naam inferno maakt z’n naam waar!! Erg lekkere pistache tiramisu en canoli! 4/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit teleurgesteld geweest over Ciao express. 4/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza “Pescatore” besteld. De bodem was erg dun en slap/waterig. Hierdoor wat lastiger te eten. Maar de smaak was geweldig !! Ondanks dat, volgende keer weer een pizza van Caio Express! 😋 👍🏻 😃 ✅ Martijn 4/18/2020
Ciao Express 5 stars after 264 reviews
Ciao Express