Reviews


5 stars after 286 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
zwart geblakerde pizza, behoorlijk afgekoeld en daarom niet lekker. 9/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Grazie Femke!, we zien u graag weer snel terug!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Italiaanse pizza's, snel geleverd! 9/19/2020
Bedankt voor de review Bas!, We doen het met liefde graag nog een keer voor je!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren lekker, maar de korst was bij beide pizza’s wel behoorlijk zwart. Die hebben we dus grotendeels laten liggen. 9/14/2020
Bedankt voor de review Vian! We gaan erop letten! Graag tot een volgende keer
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzabodem was erg taai. Ik kwam er pas achter dat de rucola en de ham apart geleverd werden, nadat ik de helft vd pizza op had. Een tip vooraf daarover was welkom geweest! 9/12/2020
Beste Annet, De toppings van de Crudo Speciale leveren wij inderdaad apart zodat de pizza er vers uitziet. Als we het er al opdoen voor u en dan nog geleverd moet worden ziet het er helaas allemaal heel verlept uit. We gaan even kijken hoe we dat het beste kunnen communiceren naar de klant. We zien u graag terug voor een betere ervaring!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Grazie Jorrit!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Grazie Julien!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Grazie Gino!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Grazie Steven!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Grazie Ernst!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zonder ansjovis geleverd, krijg de volgende x er 1 gratis 8/31/2020
Sorry Mario dat we de Ansjovis waren vergeten op uw pizza :/ een foutje kan gebeuren. Hopelijk smaakte de pizza ook zonder. Zo te horen was het opgelost met het personeel die op de desbetreffende dag werkte. We zien u graag terug voor een 2e kans!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Grazie Mascha!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren keurig op tijd maar helaas niet zo warm of knapperig als ik graag had gewild. De smaak was daarentegen wel erg goed! 8/24/2020
Bedankt voor de review Jelmer! U woont 3,3km van ons vandaan wat ongeveer 10 minuten duurt voordat we bij u zijn dus de pizza's zullen helaas toch een beetje afkoelen. We doen altijd ons best om hem zo warm mogelijk bij u te bezorgen! Graag tot een volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Grazie Hanne!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na mijn vakantie kon ik niet wachten om me tanden weer in een overheerlijke pizza te zetten. De bezorger, Olivier , was weer super snel en vriendelijk. Niks op aan te maken, ga zo door! 8/20/2020
Grazie Floris! We zien u graag weer snel terug en wie weet zal onze Olivier hem wel weer bezorgen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Fles wijn niet voorradig, wel van 10 duurder, gevraagd om geld terug, nog niet gearriveerd, afschrijven snel, bijschrijven??? Wacht nog wel ff. Vorige keer zou ik ook geld terugkrijgen, laten zitten. Jammer dat cannoli van de kaart is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Beste Hans, Bedankt vor uw feedback. Wat vervelend dat onze lekkere Sangiovese niet meer op voorraad was. Dit kan natuurlijk wel eens gebeuren. Tot op heden hebben we deze wijn altijd kunnen leveren. Aangezien onze producten uit Italië komen, lopen we soms tegen wat leverings- problemen aan ivm Covid-19. Zoals ook het geval met de Cannoli. We doen er alles aan deze weer spoedig op voorraad te hebben. Excuus voor het ongemak. Omdat u de hele order wilde annuleren hebben wij het bedrag direct naar u terug gestort gisteren. Hier zit een payment provider tussen, dus kan het tot 3 werkdagen duren voordat het op uw rekening is bijgeschreven. Vorige keer hebben we u een Tiramisu aangeboden omdat er geen cannoli meer was.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dat een bestelling ipv de beloofde 45 minuten 1,5 uur duurt is echt te gek voor woorden. Ik heb gebeld waarom het zo lang duurde en het antwoord was dat er een bestelling va 88 pizza's tussendoor was gekomen!!! Dus die heeft voorrang gekregen op eerder geplaatste bestellingen zonder dat hier even over gebeld is of dat er een vorm van compensatie is aangeboden. Laatste keer besteld. Mvgr Folkert 8/14/2020
Beste Folkert, Wat vervelend dat u lang heeft moeten wachten. De bestelling met 88 pizza's is uiteraard eerder uitzondering dan regel. We maken alles vers en a la minute met de hand. Het kan dus wel eens voorkomen dat u langer moet wachten dan 45 min als de orders zich opstapelen omdat alles op hetzelfde moment binnen komt. Aangezien u de pizza;s wel goed gescoord heeft, zou ikhet zeker nog eens proberen.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizzas waren heerlijk maar ze kwamen wel pas om 21:30 terwijl we om 20:00 besteld hadden. 8/13/2020
Beste Steven, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten. Dit is eerder uitzondering dan regel. Normaal kan je rekening houden met een wachttijd van 45 min. Excuus voor het ongemak.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super pizza, alleen duurde het niet de op de website beloofde 45 minuten, maar dik twee keer zo lang... Jammer, want de kwaliteit is echt top! 8/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza calzone was geen dubbelgeklapte pizza en was niet gaar en ook niet warm meer. We kregen ipv een blikje drinken wat ik had gekocht een dessert. Misschien aangeboden maar nu was het dus in plaats van de limonade en daar had ik juist trek in. Wat het vervelendst was is dat het net geen 1,5 uur duurde voordat de pizza’s er waren. Volgens de bezorgers wegens gebrek aan bezorgers. Ik bestelde hier om een keer te proberen en geen zeurpiet maar dit was echt slecht. Jammer! 8/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enkel jammer dat ik altijd mijn huisnummer opnieuw in moet vullen. 8/4/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas zijn erg goed. Site heel vervelend met het kiezem van drinken en een hele lange lijst met ingredienten die je kan toevoegen. 8/1/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed deeg. Ze motte alleen die ham er rauw op pleuren zo is niet te vrete 7/25/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker en werd zeer snel bezorgd. 7/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Grazie Martijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is nog steeds vaag dat je de drankjes moet selecteren met ik wil geen drankje voordat je kunt bestellen. Waarom niet gewoon een vskje Geen drankjes. De rest werkt prima maar wellicht wil je aangeven wanneer de pizza de oven in gaat in plaats van wanneer die klaar is. 7/14/2020
Ciao Herman, Bedankt voor uw feedback we gaan kijken wat we kunnen doen om het te veranderen! Helaas gaat het aangeven van wanneer hij de oven in gaat niet. Wel geven wij aan wanneer de bezorger onderweg is d.m.v. een email.
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/14/2020
Ciao Ellen, Bedankt voor uw review op onze eigen website. Ook bedankt dat u ons 5 sterren gaf voor de kwaliteit van het voedsel en 3 sterren voor de service. Zou u wellicht willen vertellen wat u niet zo goed vond, zodat wij de volgende keer u een betere service kunnen bieden?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne smaakte erg goed! Ciao Express stelt niet teleur ;) 7/13/2020
Grazie Peter, Dat horen we graag!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Grazie Julia!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Grazie Stefan!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Grazie Arent!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Grazie Nienke!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Grazie Arjen!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Grazie Lizanne!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website op mobiel is niet door te komen. Onlogisch en te ingewikkeld. Bijv verplicht iets met drankjes aanklikken als je geen drank wilt bestellen. Zoeken op postcode en dan postcode niet meer kunnen wijzigen bij bestelling (geen toetsenbord beschikbaar). Half uur zitten klooien voordat de bestelling er goed in stond. Bellen is makkelijker maar werd niet opgenomen 😖 Maar: de pizza 🍕 was het wachten waard, prima kwaliteit en een vrolijke bezorger! 7/4/2020
Ciao Annelou, Bedankt voor uw feedback. We gaan kijken of we kunnen wijzigen dat u niet elke keer op geen drinken hoeft te klikken bij elk gerecht. Helaas is het wel zo dat wanneer u uw postcode invult aan het begin niet meer tijdens het afrekenen gewijzigd kan worden. Hier kunnen wij persoonlijk helaas niks aan doen. Wel ga ik dit voorstellen aan onze website creators. U gaf ook aan gebeld te hebben en helaas niet werd opgenomen. Dit vind ik wel vreemd sinds we tijdens openingstijden altijd bereikbaar zijn. Wellicht was er een lijn bezet of iemand had even niet opgelet. Bedankt dat u het wachten waard vond en graag tot een volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Grazie Christopher!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Grazie Zoe!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Grazie Jolijn!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was niet zo lekker vol belegd als de vorige keer. 6/24/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.42 is de bestelling bij jullie binnengekomen. De verwachte bezorgtijd was 18.27. Na een telefoontje van om 19.02 kwam het enigszins onze kant op. Beloof dan niet 30-45 minuten bezorgtijd. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 2 uur wachten, ik werd gebeld en als troost krijg ik 20% korting volgende keer. De pizza is wel lekker (zoals altijd), beetje lauw. Ik dacht dat mijn dag niet slechter kon, maar toen moest ik uren wachten op mijn pizza. Er waren niet genoeg bezorgers of zoiets. 6/23/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren erg lekker 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was top, en de pizza was een meesterwerk. Ik zou een foto willen meesturen als dat kon. Bellissimo! 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwam een half uur eerder dan besteld. En op de randen was pizza flink verbrand. 6/13/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was iets te donker, droge korst. Veel zwarte stukjes. Eerste keer dat dit gebeurde, normaal altijd perfecte kwaliteit. 6/3/2020
Beste Yorin, Sorry dat u als vaste klant deze keer niet tevreden over ons eten was. ik heb u zojuist gebeld en een compensatie aangeboden. Graag tot de volgende keer!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de pizza’s niet zo goed. We zijn beter gewend. Pizza’s hadden veel verbrande delen - op sommige plekken zelfs helemaal doorgebrand. De calzone was niet vers uit de oven. Tiramisu zat niet bij bestelling, maar na belletje snel nageleverd. Deze keer matig, maar met vriendelijke service en bereidheid fouten te verhelpen. 5/29/2020
Beste Hiske, Ik heb u geprobeerd meerdere malen te bellen voor een compensatie voor de volgende keer, maar helaas nam u niet op. Zou u mij terug kunnen bellen op 06-12835405 ?
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere pizza’s... en de canoli..mmm..hoop dat er ook een keer pasta’s besteld kunnen worden. 5/27/2020
Grazie Karin dat horen we graag! We hebben voor nu de vernieuwde Lasagna weer op de kaart staan, maar we gaan kijken of we later weer de pasta's terug kunnen halen. Bedank voor uw feedback!
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Grazie Jolijn!
Ciao Express 5 stars after 286 reviews
Ciao Express