Reviews


5 stars after 420 reviews
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een grote plak kaas, erg weinig van de extra gekozen toppings en slecht verdeeld deeg, in het midden zo dun dat het zeiknat was en naar de rand toe dik en ongaar….erg jammer. 10/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vorige keer zat de rucola en kaas er in een apart zakje bij. Nu niet dus smaakte het niet lekker en zag er verlept uit. Zonde 7/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zwarte pizza boven en onderkant 7/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie!! 6/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar ik vond de pizza's niet voor herhaling vatbaar. Vooral een taaie, niet krokante korst en veel tomatenpuree/saus die war overheerste. Het was wel snel en vriendelijk bezorgd! Wat betreft website, ik zou t op prijs stellen als ik niet expliciet geen drankjes aan hoef te klikken, maar direct pizza kan bestellen 6/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke pizza, snel geleverd, vriendelijke mensen! 6/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 6/16/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de beste pizzabodem die ik ooit heb gegeten! 6/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging. Top 6/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker pizza, superlekker cannoli, super snel 6/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slechtste pizza van mijn leven,deeg verbrand en taai,nog nooit meegemaakt,was niet ineens te snijden.Topping was er opgedonderd,smaak was goed ,maar veel te heet. Eens maar nooit meer. Die mag zich geen pizzabakker noemen en dan voor dat geld/ 6/7/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing authentic pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed😀 6/5/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en een superlekkere pizza! Chapeau!! 6/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen altijd pizza via Ciao Express. Het is altijd verrukkelijk! 5/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat op de Verdure pizza de als extra bestelde salami ontbrak. 5/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had om gesneden pizza gevraagd maar helaas niet gelukt 5/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd en het was heel lekker! 5/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry overal een opmerking over. De bestelling was een kwariertje later dan aangegeven. Bij een van pizza's ontbraken extra olijven die wel besteld en betaald qwaren (wel op de bon). De website vond ik niet fijn, het verplichte ontklikken van het drankje is erg ongemakkelijk. de ING betaaloptie werkte niet en ik vind het helemaal niet fijn dat ik niet kan bestellen zonder een account te maken. 5/20/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Il cibo era delizioso! I miei complimenti allo chef! 5/15/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was voor 3/4 verbrand, zowel boven- als onderkant. Na een telefoontje (waar wel vrij kortaf en onaardig gereageerd werd) was er wel binnen 15 minuten een nieuwe! Die was gelukkig wel lekker. 5/12/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de rucola die ik extra had besteld op de pizza Marco er niet op zat. Verder waren de pizza's heerlijk. Ook de cannolo waren erg lekker. 5/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, iets teveel zwarte stukken op de rand. De smaak was goed en de canolli erg lekker! 5/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja weet je, als ik pizza wil eten maak ik ze zelf. Maar als ik echt lekkere pizza wil eten dan komen ze bij Ciao Express vandaan. Zo simpel is het. 5/4/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Miste de pizza met courgette. Echt super jammer. Is voor mij een reden niet meer te bestellen. Sorry This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij toevoegen aan winkelmandje moet je ook selecteren dat je geen drankje wilt. Had ik dus niet door. Heerlijk gratis toetje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza bodem was erg dun en hard 4/24/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie pizza´s zijn een feestje! Maar wel heel jammer dat wij dan bij een bestelling van meer dan 30 euro die lekkere cannoli niet krijgen! 4/23/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet duidelijk dat je drank wel/niet moet selecteren anders kun je niet verder 4/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging. Absolute aanrader! 4/13/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snel bezorgd door vriendelijke bezorger en pizza was goddelijk. Beste pizza van Delft, echte aanrader. 4/1/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de twee pizza's was gedeeltelijk verbrand en niet ècht geweldig. Wij hadden de vegetarische pizza. Artisjokken er op waren wel heel lekker. 3/30/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en snel 3/29/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker as ever! 3/27/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waren zelfs eerder dan ik had aangegeven 3/25/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goede pizza, al moet ik zeggen dat ik de quattro stagioni minder vond dan de margerita bij jullie. Volgende keer dus weer margerita voor mij! 3/22/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website lastig doordat je "drankje erbij" moet uitzetten en dan nogmaals je keuze moet bevestigen. Als je dat doorhebt is het prima! 3/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en warmte was top maar de bodem vloog zowat door het raam weg zo dun en slap was die! Was niet eens vast te houden waardoor alles eraf viel 3/19/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt alleen bestellen als je bij extra zaken ook geen drinken invult. Begreep ik niet direct. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zwarter dan zwart kon het niet zijn aan de zijkanten. Het wordt tijd dat ik eens een andere pizzeria ga proberen. En smaakte het? Nee. De lasagne was wel goed en de tonno ook. De kaas was er bij mij overheen gevlogen. 3/17/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza in Delft. 3/8/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Ciao Express Huyterstraat 6 0152136442
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s niet gaar netjes gebeld erover maar volgens de medewerkster was ik te laat met bellen en liet weten dat ik geen nieuwe pizza’s krijg maar dat wilde ik ook niet. Ik gaf het alleen door. 3/6/2021
Ciao Express 5 stars after 420 reviews
Ciao Express